> service
> wij bellen u | vul uw telefoonnummer in
 
Bij Siderius Heftrucks staat service hoog in het vaandel. Wij zijn VeBIT gecertificeerd en leveren dus hoogstaande kwaliteit. Onze monteurs zijn vakmensen en kennen elke machine. Kortom: veilig, goed én betrouwbaar!
> Gebruikt
> Verkoop
> nieuwsbrief | vul uw e-mailadres in
 

 

Service op locatie, met digitale servicebon
Onze ervaren en goed geschoolde servicemonteurs zijn in Noord Nederland snel bij u op locatie. Zij beschikken over een compleet ingerichte servicewagen met de meest voorkomende onderdelen. Dienstverlening tegen een concurrerend tarief. U krijgt van ons een digitale servicebon, minder papier en minder nawerk.De digitale factuur is een logische vervolgstap.
 
Werkplaatsen
Siderius Heftrucks beschikt over twee volledig uitgeruste werkplaatsen, één in BERLIKUM (Berltsum, Fryslân) en één in de stad GRONINGEN. In beide werkplaatsen kunnen groot onderhoud en grote reparaties vakkundig worden uitgevoerd. 

Veiligheidskeuring
De COM-keur veiligheidskeuring is het antwoord op de toenemende veiligheidseisen wat uw machinepark betreft. De veiligheidskeuring kan zo worden ingepland dat deze samenvalt met een periodieke onderhoudsbeurt. Uw transportmiddel staat niet langer stil dan strikt noodzakelijk. Bovendien geeft de gebruikte checklist u de garantie dat geen enkel veiligheidsaspect of onderdeel over het hoofd wordt gezien. De keuringsdata van uw materieel wordt door ons in ons ERP systeem bijgehouden, wij zorgen ervoor dat u nooit ongekeurd rondrijdt. Hiermee heeft u uw jaarlijkse keuring (verplicht vanuit de machinerichtlijn) perfect ingevuld!

VCA* gecertificeerd
Uw intern transport is qua onderhoud en veiligheid bij Siderius Heftrucks in vertrouwde
handen. Siderius Heftrucks is VCA* gecertificeerd, al ons materieel is gekeurd en onze mensen zijn getraind om veilig te werken en voor het milieu te zorgen! Jaarlijks worden onze monteurs geschoold om hun kennisnivo up to date te houden.

Periodieke onderhoudsbeurten
Periodieke onderhoudsbeurten zijn van levensbelang voor het optimaal functioneren
van uw materieel. In tijden van topdrukte moet u ervan op aan kunnen dat uw machines
het werk doen waarvoor ze zijn aangeschaft. Bij Siderius Heftrucks weten we dat en
handelen we daarnaar.

Eigen bandenpers 
Om uw kostbare tijd te sparen beschikt Siderius Heftrucks onder andere over een eigen bandenpers en diverse hydraulische slangenpersen. Ook hebben wij een groot scala aan onderdelen en special tools voor de diverse merken. Snel, goed en tegen een scherp tarief repareren, is wat onze klanten aan ons bindt.
";