> verkoop
> wij bellen u | vul uw telefoonnummer in
 
Wij zijn officieel dealer van de merken Komatsu, Hyundai, EP, Combilift en Atlet. Kijk voor meer informatie over de desbetreffende merken in het keuzemenu hieronder.
Hyundai
EP heftrucks
Komatsu heftrucks
Combilift 4-weg zijlader
IHI & KATO
Smartsweep veegmachine
> Gebruikt
> Service
Altijd in beweging
De markt van het interne transport is doorlopend in beweging. Zo ook Siderius Heftrucks. Als gevolg van de overname in 2010 door Bultena Verreiker Verhuur uit Groningen is ons marktgebied vergroot met de provincies Groningen en Drenthe. Voor u als klant betekent dit kortere aanrijtijden, dus lagere kosten. Een voordeel dat u direct terugziet op uw factuur.

Dealerschappen
Links vindt u de verschillende dealerschappen van Siderius Heftrucks. Wat u ook kiest, EP, Hyundai of een Komatsu. Een Combilift of een Atlet, ons streven is u optimaal te adviseren. Hoe en hoe vaak u, uw vorkheftruck of ander transportmiddel gebruikt, bepaalt welk type of merk het beste bij u past. Door onze dealerschappen en directe ondersteuning vanuit de importeurs, kunnen wij ons kennis en uitrustingsniveau (servicetools) op een hoog peil houden. U als klant profiteert hiervan.
 
 Leveringsprogramma nieuw
 Vorkheftrucks Reachtrucks
 Stapelaars Elektro pallettrucks
 Orderverzameltrucks Handpallettrucks              
 Ruw terreinheftrucks & Verreikers Zijladers
 
Gratis controle
Vóór aflevering van elke heftruck, verreiker, stapelaar of terreinheftruck, vindt een zorgvuldige controle plaats. Na drie maanden of circa 100 uur gebruik, komen wij bij u op locatie voor een gratis check. Welk merk u ook heeft gekozen, Komatsu, EP of een van onze vele andere merken, onze insteek is uw blijvende 100% tevredenheid met uw aankoop.
";