Service op locatie

Service op locatie, met digitale servicebon

Onze ervaren en goed geschoolde servicemonteurs zijn in Noord Nederland snel bij u op locatie. Zij beschikken over een compleet ingerichte servicewagen met de meest voorkomende onderdelen. Dienstverlening tegen een concurrerend tarief. U krijgt van ons een digitale servicebon, minder papier en minder nawerk.De digitale factuur is een logische vervolgstap.

Werkplaatsen

Siderius Heftrucks beschikt over twee volledig uitgeruste werkplaatsen, één in BERLIKUM (Berltsum, Fryslân) en één in de stad GRONINGEN. In beide werkplaatsen kunnen groot onderhoud en grote reparaties vakkundig worden uitgevoerd.

Veiligheidskeuring

De VA-keur veiligheidskeuring is het antwoord op de toenemende veiligheidseisen wat uw machinepark betreft. De veiligheidskeuring kan zo worden ingepland dat deze samenvalt met een periodieke onderhoudsbeurt. Uw transportmiddel staat niet langer stil dan strikt noodzakelijk. Bovendien geeft de gebruikte checklist u de garantie dat geen enkel veiligheidsaspect of onderdeel over het hoofd wordt gezien. De keuringsdata van uw materieel wordt door ons in ons ERP systeem bijgehouden, wij zorgen ervoor dat u nooit ongekeurd rondrijdt. Hiermee heeft u uw jaarlijkse keuring (verplicht vanuit de machinerichtlijn) perfect ingevuld!

VCA* gecertificeerd

Uw intern transport is qua onderhoud en veiligheid bij Siderius Heftrucks in vertrouwde handen. Siderius Heftrucks is VCA* gecertificeerd, al ons materieel is gekeurd en onze mensen zijn getraind om veilig te werken en voor het milieu te zorgen! Jaarlijks worden onze monteurs geschoold om hun kennisnivo up to date te houden.

Periodieke onderhoudsbeurten

Periodieke onderhoudsbeurten zijn van levensbelang voor het optimaal functioneren van uw materieel. In tijden van topdrukte moet u ervan op aan kunnen dat uw machines het werk doen waarvoor ze zijn aangeschaft. Bij Siderius Heftrucks weten we dat en handelen we daarnaar.

Eigen bandenpers

Om uw kostbare tijd te sparen beschikt Siderius Heftrucks onder andere over een eigen bandenpers en diverse hydraulische slangenpersen. Ook hebben wij een groot scala aan onderdelen en special tools voor de diverse merken. Snel, goed en tegen een scherp tarief repareren, is wat onze klanten aan ons bindt.

Wij bellen u | vul uw telefoonnummer in

Bij Siderius Heftrucks staat service hoog in het vaandel. Wij zijn COM gecertificeerd en leveren dus hoogstaande kwaliteit. Onze monteurs zijn vakmensen en kennen elke machine. Kortom: veilig, goed én betrouwbaar!

Meld u aan bij onze nieuwsbrief

* indicates required
sideriustwitter

va keurmerk

foto
verloop
Siderius Heftrucks