Dealerschap en controle

Altijd in beweging

De markt van het interne transport is doorlopend in beweging. Zo ook Siderius Heftrucks. Als gevolg van de overname in 2010 door Bultena Verreiker Verhuur uit Groningen is ons marktgebied vergroot met de provincies Groningen en Drenthe. Voor u als klant betekent dit kortere aanrijtijden, dus lagere kosten. Een voordeel dat u direct terugziet op uw factuur.

Dealerschappen

Links vindt u de verschillende dealerschappen van Siderius Heftrucks. Wat u ook kiest, Hyundai, Clark of een Komatsu. Een Combilift, Logitrans of een Atlet, ons streven is u optimaal te adviseren. Hoe en hoe vaak u, uw vorkheftruck of ander transportmiddel gebruikt, bepaalt welk type of merk het beste bij u past. Door onze dealerschappen en directe ondersteuning vanuit de importeurs, kunnen wij ons kennis en uitrustingsniveau (servicetools) op een hoog peil houden. U als klant profiteert hiervan.

Leveringsprogramma nieuw

Vorkheftrucks Reachtrucks
Stapelaars Elektro pallettrucks
Orderverzameltrucks Handpallettrucks
Ruw terreinheftrucks & Verreikers Zijladers

Gratis controle

Vóór aflevering van elke heftruck, verreiker, stapelaar of terreinheftruck, vindt een zorgvuldige controle plaats. Na drie maanden of circa 100 uur gebruik, komen wij bij u op locatie voor een gratis check. Welk merk u ook heeft gekozen, Hyundai, Komatsu of een van onze vele andere merken, onze insteek is uw blijvende 100% tevredenheid met uw aankoop.

Wij bellen u | vul uw telefoonnummer in

Wij zijn officieel dealer van de merken Hyundai, Clark, Komatsu, Combilift, Logitrans en Atlet. Kijk voor meer informatie over de desbetreffende merken in het keuzemenu hieronder.

Hyundai Heftrucks

Clark Heftrucks

Komatsu heftrucks

Combilift 4-weg zijlader

IHI & KATO

Logitrans

Meld u aan bij onze nieuwsbrief

* indicates required
sideriustwitter

va keurmerk

foto
verloop
Siderius Heftrucks